Palvelut

HierontaStudio on hyvinvointialan yritys joka tarjoaa klassista ja urheiluhierontaa. Sekä ravinto ja urheiluvalmennusta ammattitaidoilla ja suurella sydämmellä. Me panostamme aina kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Hoitotapahtuma on suunniteltu aina yksilöllisesti juuri sinun tarpeisiisi.  Ensimmäisellä hoitokerralla kartoitamme terveydentilanteesi alkuhaastattelun ja tutkimisen pohjalta jonka mukaisesti hoitosuunnitelma tehdään.

Hieronnalla tarkoitetaan kehon pehmytkudosten, kuten lihasten ja jänteiden manuaalista käsittelyä erilaisin ottein ja tekniikoin. Hierontaa voidaan käyttää esimerkiksi pehmytkudosten rentouttamiseen, mobilisointiin ja palauttamiseen rasituksen jälkeen. Hieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä vammoja urheilusuorituksissa huolehtimalla lihasten elastisuudesta ja maitohappojen sekä muiden aineenvaihduntatuotteiden poistamisesta kudoksissa. Hoidoissa käytetään monipuolisten otteiden lisäksi tarpeen mukaan myös faskia ja trigger käsittelyä sekä nivelten mobilisointia parhaan tuloksen saamiseksi. Hoitoihin kuuluu tarvittaessa kinesioteippaus sekä venyttelyohjeet.

Ammattitaitoista terveydenhuollon palvelua!

Sinua palvelee: 

Sari Hartikainen

Koulutettu hieroja 

- Faskia  ja venyttävä hieronta

- Mobilisoiva hieronta

- Trigger käsittely

- Kinesioteippaus

- MT erikoistunut  (Manuaalisessa terapiassa pääpaino on asiakkaan lihas-, nivel- ja ligamenttitoimintojen tutkimisessa ja niiden toimintahäiriöiden korjaamisessa sekä ennaltaehkäisyssä)

- Kuumakivihieronta 

- Hevoshieroja (opiskelija 2017)

- Personal trainer

- Diplomi ravintoneuvoja 

Maria Heijari

Koulutettu hieroja


Meille on kunnia-asia saada auttaa sinua voimaan paremmin!